Logo Hatter Logo
BEMUTATKOZÁS   ::   KAPCSOLAT   ::   LINKEK   ::   TAGFELVÈTELI KÈRELEM   ::   ALAPSZABÁLYZAT   ::   1% FELAJÁNLÁS SZÓRÓLAP
 
     

Bemutatkozás

 

üdvözöljük honlapunkon!

A Zöldlépés Nordic Walking Egyesület Hódmezővásárhely 2009 áprilisában alakult.

Célunk az, hogy a rendszeres testmozgás lehetőségét biztosítsuk azok számára, akik nem versenyezni akarnak, de fontos számukra az egészségük, szeretnek a szabad levegőn, a természetben lenni, és közösségben együtt edzeni. úgy gondoljuk, hogy ez a mozgásforma az egyik legjobb módja annak, hogy különböző korú, fizikai állapotú ember különösebb egészségi kockázat nélkül művelje, mozogjon, fogyjon, erősítse kondícióját.

Szeretnénk a rendszeres edzések mellett hétvégenként túrákat szervezni, különböző mások által szervezett kirándulásokhoz csatlakozni.

Rövidesen terápiás csoportokat indítunk gyógytestnevelő,természetgyógyász vezetésével az egészségügyi gondok kezelésére(keringési,szív-,mozgásszevi problémák,derékfájások,gerincbetegségek, csípőprotézis)

Ez a nagyszerű sport kiváló csapatépítésnek is.Felhívjuk a cégvezetők,programszervezők ,baráti társaságok figyelmét,hogy helyszíni kiszállásssal  is rendelkezésre állunk.

A városhoz közeli kistelepüléseken és a szomszédos városokban is vezetünk foglalkozásokat.Hívjanak bennünket bátran!

Fontos, hogy mindenki megismerje a nordic walkingot!

 Adószámunk:
19561369-1-06
Zöldlépés Nordic Walking Közhasznú Egyesület

Gondolj Ránk az 1 % utalásakor!

Számlaszámunk
CIB Bank ZRT.
10700158-49655807-51100005

 


új érdeklődők telefonon jelentkezzenek be!